Ünlü Markalara Ortaklık Şansı

Bigpara Haber
Türkiye ve dünyadan beş büyük hazır giyim firması yeni yatırımcılara iş kurma fırsatı sunuyor. Bu firmalara ortak olmanın bedeli ise 35 ile 150 milyar lira arasında değişiyor.


Yerli ve yabancı hazır giyim firmaları, franchising (isim hakkı) yoluyla yayılacak. Türkiye’den Abbate ve Ceylan, Fransa’dan NewMan, Belçika’dan Premaman ve İtalya’dan Sergio Tacchini Türkiye genelinde yayılmak için ortaklar arıyor. Siz de bu tekstil firmalarından birinin isim hakkını alarak kendi firmanızı kurabilirsiniz.


KAR MARJI YÜKSEK;

Bay, bayan, aksesuvar, çocuk ve spor giyim firmaları, isim hakkını satın alan yatırımcılara bir çok desteği de beraberinde veriyor. Mağaza seçimi ve dekorasyonu, eleman eğitimi, ortak reklam gibi destekleri ise tüm firmalar franchisee’lerine sunuyor.Mal temini konusunda sürekli destek sunan firmalar, kâr marjlarının yüzde 100’lere kadar çıktığını da belirtiyor. İtalya’nın ünlü giyim firması Sergio Tacchini, ayrıca yatırımcının başlangıç sabit yatırım tutarının yarısını finanse ediyor. Halihazırda mağazası bulunan kişilerin de NewMan ve Sergio Tacchini’den corner şeklinde franchise almaları mümkün.İşletme sermayesi ise mağazanın büyüklüğüne göre değişiyor, firmalar verdikleri mal tutarında teminat mektubu istiyor.


ABBATE; Hedef bölgeler Türkiye geneli Franchise giriş bedeli 10 bin dolar Başlangıç sabit yatırım tutarı 15 - 30 bin dolar. Aranan işyeri özelliği Alım gücünün yüksek olduğu bölgelerde. Cadde üstü ve alışveriş merkezlerindeki minimum 55 m2, ideal istenen 70 - 80 m2`lik mağazalar. Bilgi için tel (0212) 628 34 74 5hat

CEYLAN;Hedef bölgeler Türkiye geneliFranchise giriş bedeli İstenmiyor. Başlangıç sabit yatırım tutarı 5 - 40 bin dolar. Aranan işyeri özelliği Şehrin ana arterlerinde ve tercihen 100 m2 büyüklüğünde mağazalar. Bilgi için tel (0212) 886 66 39 (4hat)


NEWMAN; Hedef bölgeler Türkiye geneli. Franchise giriş bedeli İstenmiyor.
Başlangıç sabit yatırım tutarı 40 - 70 bin dolar .Aranan işyeri özelliği Şenir merkezlerinde alışveriş ve iş yoğunluğu olan bölgelerde. Bilgi için tel (0216) 330 94 00 (4 hat)


PREMAMAN; Hedef bölgeler İstanbul (Bakırköy), İzmir, Adana, Samsun, Kayseri, Konya. Franchise giriş bedeli 10 bin dolar.Başlangıç sabit yatırım tutarı 15 bin dolar. Aranan işyeri özelliği Şehir merkezlerindeki ana alış - veriş merkezlerinde bulunan 120 m2`lik mağazalar.. Bilgi için tel (0212) 234 20 38


SERGİO TACCİNİ;Hedef bölgeler İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya olmak üzere Türkiye geneli.Franchise giriş bedeli İstenmiyor. Başlangıç sabit yatırım tutarı 40 bin dolar. Aranan işyeri özelliği Bulunulan şehrin prestijli bölgesindeki cade üzeri ve alışveriş merkezleri.

* Firmalar işletme sermayesinin mağazaların büyüklüğüne göre değiştiğini belirtiyorlar. (MİLLİYET)

Diğer Girişim Haberleri