Uludağ Telefon`dan eğitim atağı

Bigpara Haber
Telekominikasyon hizmetleri konusunda ülkemizde ilk TSE belgesini alan ve hizmetlerini ülke geneli ile yurtdışında da başarılı bir şekilde sürdüren Uludağ Telefon Limited Şirketi eğitim atağına geçti.

Yeniden yapılanarak sektördeki konumunu güçlendirmeyi hedefleyen Uludağ Telefon, yönetici personeline yönelik düzenlenen ve insan kaynakları danışmanlık hizmetleri tarafından hazırlanan `Çağdaş Eğitim Teknikleri Eğitim Programı`nın etkin liderlik, etkin iletişim, takım çalışması, motivasyon teknikleri ve müşteri ilişkileri konularından oluşan eğitim programı uygulandı.

Eğitim programının açılış bölümünde konuşan Prof. Dr. Zeyyat Sabuncuoğlu, sağlıklı büyümenin yolunun eğitimden geçtiğini vurguladı. Başarı ve performans sağlayan eğitimin geleceğe yapılan bir yatırım olarak algılanması gerektiğinin altını çizen Sabuncuoğlu, `Değişime ve gelişmelere ayak uydurmanın yolu eğitimden geçiyor. Sektörlerinde öncü rolü üstelenen kuruluşlar için bir yılda kişi başına toplam kaç saat eğitim verildiöği önemli bir kriter oldu` dedi. Uludağ Telefon Şirket Müdürü Ertan Alp ise, rekabetin kızıştığı ve işletmelerin çoğunun ayakta kalma mücadelesi verdiği günümüzde eğitimin öneminin giderek arttığını ve eğitim programları ile personelinin niteliğini yükselten kuruluşların geleceğe yönelik hedeflerini adım adım gerçekleştirdiğini söyledi. (FİNANSAL FORUM)


Diğer Teknoloji Haberleri