Tüzel Yalıkavak Evleri`nde denize sıfır 20 konut!

Bigpara Haber

Bodrum’da yapılan Tüzel Yalıkavak Evleri Bodrum’un son zamanlarda en gözde yerlerinden kabul edilen Yalıkavak Beldesi, Tilkicik Koyu’nda bulunuyor.

Tüzel İnşaat tarafından Bodrum’da yapılan Tüzel Yalıkavak Evleri, 5 bin metrekare arsa üzerinde kurulu toplam 5 blokta 20 daireden oluşuyor.

Bir blokta toplam 4 dairenin yer aldığı Tüzel Yalıkavak Evleri’nde, 3+1 tipinde 137 metrekarelik konutlar bulunuyor. Tüm dairelerin denize sıfır olduğu Tüzel Yalıkavak Evleri Bodrum’un son zamanlarda en gözde yerlerinden kabul edilen Yalıkavak Beldesi, Tilkicik Koyu’nda bulunuyor. Tüzel Yalıkavak Evleri, denize sıfır olmasının yanı sıra Yalıkavak marinaya 3, Bodrum merkeze 20, havaalanına ise sadece 45 dakika mesafede yer alıyor.

2008 Mayıs ayından beri oturumun başladığı Tüzel Yalıkavak Evleri’nin rezidans özelliğine sahip olması, büyük şehir konforunu yazlık ev konseptinde yaşatıyor. Tüzel Yalıkavak Evleri’nde özel plaj ve ruhsatlı iskele bulunuyor.

Tüzel Yalıkavak Evleri’nde yeşil alanlar, snack bar, açık havuz bulunurken, projede bir ilke imza atılarak panaromik asansöre yer verildi. Kapalı ve açık otoparkın yanı sıra misafir otoparkı, tüm site birimlerine enerji verebilecek jeneratör sistemi, merkezi arıtma sistemi, tüm yeşil alanlar için otomatik sulama sistemi, daireler için merkezi su deposu, reverse osmos sistemi de Tüzel Yalıkavak Evleri’nde yer alıyor.
 
Tüzel Yalıkavak Evleri’nde her dairede Siemens ankastre beyaz eşya, banyolarda Duravit vitrifiye ve armatürler, Veneta Cucine mutfak, salon, teras, koridor, mutfak ve banyolarda mermer döşeme, yatak odalarında iroco parke kullanıldı. Ayrıca dairelerde intercom, ebeveyn banyosu, Siemens trifaze şok ısıtıcı otomatik şohben, tüm pencerelerde otomatik panjurlar, VRV sistemi ile her mekânı ayrı ıstma ve soğutma imkânı, hırsız ve yangın alarm sistemi, uydu TV ve internet bağlantısı bulunuyor. 24 saat özel güvenliğin yanı sıra catering ve house keeping sistemi de konforu artırıyor. Tüzel Yalıkavak Evleri bu özellikleri sayesinde Bodrum’un güzelliğini dört mevsim yaşayabilmeye olanak veriyor.

Yapımcı firma bilgileri

Firma adı: Tüzel İnşaat
Yön. Krl. Bşk: Fikret Tüzel
Kuruluş yılı: 1962
Satış ofisi tel: 0212 287 45 10
0530 463 31 31

Diğer Konut Haberleri