TÜSİAD YİK Ankara`da Toplanıyor

Bigpara Haber

-15 Aralık`Ta Yapılacak Toplantıda 2000 Yılının Ekonomik Değerlendirmesi Ve Ab İle İlişkiler Ele Alınacak -Tüsiad Ankara Temsilciliği 14 Aralık`Ta Açılacak

İSTANBUL (A.A) - 12.12.2000 - Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) yılın son Yüksek İstişare Konseyi (YİK) toplantısını, 15 Aralık Cuma günü Ankara`da gerçekleştirecek. Açılış konuşmalarını YİK Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Yücaoğlu`nun yapacağı Sheraton Oteli`ndeki toplantının basına kapalı bölümünde, 2000 yılının ekonomik değerlendirmesi ve AB ile ilişkiler ele alınacak. TÜSİAD`dan yapılan açıklamaya göre, koalisyonu oluşturan 3 partiden Devlet Bakanları Tunca Toskay, Recep Önal, Yüksel Yalova ve Şükrü Sina Gürel, Maliye Bakanı Sümer Oral, Sanayi ve Ticaret Bakanı Ahmet Kenan Tanrıkulu, toplantıya davet edildi.

-ECZACIBAŞI VE YÜCAOĞLU`NDAN VEDA-

TÜSİAD YİK toplantısı, Ocak ayında yapılacak Genel Kurul`da görevlerinden ayrılacak olan Bülent Eczacıbaşı ve Erkut Yücaoğlu`nun vedası niteliği taşıyor. Toplantı öncesinde, 14 Aralık Perşembe akşamı Sheraton Oteli`nde kokteyl düzenlenecek. Kokteyle, TÜSİAD üyelerinin yanı sıra, siyasi parti temsilcileri ve bürokratlar katılacak. TÜSİAD`ın Gaziosmanpaşa`daki Ankara Temsilciliği`nin de 14 Aralık Perşembe günü açılışı yapılacak. Bu arada, toplantının öğle yemeği, Ramazan nedeniyle düzenlenmedi.

Diğer Genel Haberleri