Türkiye'deki ağını genişletiyor

Şirket, 0-5 yaş çocukların yaşlarına uygun aktiviteler yoluyla fiziksel, duygusal ve sosyal yeteneklerini geliştirmelerinde aileleri desteklemeyi hedefliyor.

Bigpara Haber

Ebeveyn-çocuk interaktif eğitim programları alanında faaliyet gösteren Gymboree Play & Music, Türkiye'deki ağını genişletmek amacıyla franchise vermeye başlıyor. Şirket, 0-5 yaş çocukların yaşlarına uygun aktiviteler yoluyla fiziksel, duygusal ve sosyal yeteneklerini geliştirmelerinde aileleri desteklemeyi hedefliyor.
 
kobiden.com'un haberine göre; markayı 2006'da master franchise olarak Türkiye'ye getiren girişimci Esra Taşar, kendisinin de iki kız çocuğunu şirketin düzenlediği programlardan destek alarak yetiştirdiğini söylüyor. 1976 yılında kurulan şirketin 40 ülkede 700'ü aşkın merkezde hizmet verdiğini anlatan Taşar, markanın Türkiye'de 13 şubesinin bulunduğunu aktarıyor.

Taşar, yeni franchiselerin ise İstanbul'da Pendik, Tuzla, Kurtköy, Kartal, Maltepe, Bakırköy, Merter, Bahçelievler, Halkalı, Beylikdüzü, Zekeriyaköy ile İstanbul dışında da Antalya, Gaziantep, Bursa, Ankara, İzmir, Bodrum gibi kentlerde yer almasının planlandığını söylüyor.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri