`Turkcell’de kilidi yeni üyeler çözecek`

Bigpara Haber

SPK atamaları sonrasında Çukurova`dan gelen açıklamada atamaların yönetimdeki kilitlenmenin önünü açacağı belirtildi.

SPK`dan gece yarısı çıkan atama kararı sonrasında Çukurova`dan basın açıklaması geldi.

Açıklamada;

``Sermaye Piyasası Kurulu’nun 11/03/2013 tarih ve 2013/8 sayılı Bülteni’nde yer alan açıklamadan, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun 17. maddesinin ikinci fıkrası uyarınca Turkcell Yönetim Kurulu üyeliklerine atamaların yapıldığını memnuniyetle öğrenmiş bulunmaktayız.

Söz konusu atamaların, Turkcell’de eskiye dair anlaşmazlıkların ve Yönetim Kurulu’ndaki kilitlenmelerin önünü açacağını düşünmekteyiz.

Bu oluşumla birlikte, önümüzdeki dönemlerde Turkcell’in yatırımlarının, verimliliğinin ve bir bütün olarak işlerinin olumlu yönde gelişme göstereceğine ve Turkcell’in Ülkemiz ile bölgemizin kalkınmasına katkılarının artarak devam edeceğine olan inancımızı paylaşmak isteriz.

Turkcell’in halihazır profesyonel yönetimini de, malum anlaşmazlıklara ve sıkıntılı yapıya rağmen Şirket işlerinin idaresinde ve yönlendirilmesinde gösterdiği basiretli performanslarından dolayı tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.

Bu vesileyle, yeni üyeler ile birlikte Turkcell’in başarılarının ve etkinliğinin tüm taraflar için artarak devam edeceğine inancımızı beyanla; yeni üyelere ve Turkcell’in diğer tüm yöneticileri ile çalışanlarına üstün başarı dileklerimizi iletiriz.

Saygılarımızla,
ÇUKUROVA HOLDİNG A.Ş.``

denildi.

Diğer Teknoloji Haberleri