Trnsk Transturk Holding A.s.`nin Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak Borsa Baskanligi`nca Istenen Aciklamaya Cevaben Gelen 09.

Bigpara Haber
"Ilgi: 09.12.1998 tarih ve sayi:4/GID/3098/MD/20896 sayili yaziniz.
Ilgi yazinizda 09.12.1998 tarihli Milliyet Gazetesinde yer alan "Transturk Holding Sony ile anlasiyor" baslikli haber ile ilgili olarak istenen aciklama asagida sunulmustur.
1- Sirketimizle mahiyeti itibariyle bir know how sozlesmesi bulunan Cineplex Odeon Corporation Sony Entertaintment tarafindan satin alinmistir.
Sirketimiz de bu know how sozlesmesine dayanan sinema isletmeciligi konusundaki faaliyeti %99.9 payina sahip bulundugu Kultur ve Gosteri Merkezleri Isletmecilik ve Tic.A.S. ile yurutmektedir.
Sony Entertaintment`in adi gecen sirketimize yeni bir ortaklik kurma veya ortak olma teklifi bulunmaktadir. Ancak konu henuz baslangic ve degerlendirme asamasinda bulunmakta olup, bir anlasmaya baglanmis degildir.
2- Merkezi Isvicre`de bulunan IIC Intersport International Corporation marka ve lisansi ile uretilen spor malzemelerinin uretim ve dagitimi ile ilgili olarak sirketimize lisans verilmesi konusundaki gorusmeler surdurulmektedir.
Bu gorusmeler bir anlasma ile neticelendiginde Baskanliginiza gerekli bilgi derhal verilecektir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri