Tower Plaza Gün Sayıyor

Bigpara Haber
Göktuğ Şirketler Grubu Eğlence Hizmetleri`nin 50 milyon dolarlık yatırımla tamamladığı alışveriş ve eğlence merkezi Tower Plaza, kendi alanında Güney Marmara`nın cazibe merkezi olmayı hedefliyor.


Tower Plaza`nın alışveriş kavramına farklı bir boyut getireceğini belirten Göktuğ Şirketler Grubu Halkla İlişkiler Müdürü Özlem Özezgi, merkezin çok çeşitli fonksiyonlar ile hizmet vereceğini söyledi. Bina zemin katında çok büyük bir Migros mağazasının yaklaşık 20 aydan bu yana faaliyette olduğunu belirten Özezgi,
Binanın bodrum katlarında 317 araçlık dev bir otopark yer alıyor. Binaya gelecek ziyaretçilerin rahatça araçlarını bırakabileceği otoparktan bina katlarına toplam 56 insan kapasiteli 6 adet jet asansör ile ulaşım sağlanıyor. Migros`un üzerinde çarşı ve alışveriş katları yer alıyor. Üçüncü kat tam bir eğlence merkezi olarak düzenlendi. Şahinler Holding`in Avrupa`daki ilk büyük mağazasını Tower Plaza`da açacağını ifade eden Özezgin, 654 metrekareden oluşacak mağazada bay - bayan - çocuk giyiminde satışa sunulacağını belirtti. Yine Türkiye`deki ilk dijital shop`un alışveriş merkezlerinde faaliyete geçeceğine işaret eden Özezgin, burada her türlü teknolojik ürünün satılacağını vurguladı. Altıncı katın bowling merkezi, yedinci katın ise içkili ve içkisiz restoranlardan oluşacağını belirten Özezgin sekizinci katın spor sağlık merkezi, dokuzuncu katın yüzme havuzu olacağını ifade etti. (FİNANSAL FORUM)


Diğer Girişim Haberleri