Torpil Hospital Halka Açılsın

Bigpara Haber
Bakan ve vekil yakınlarının doldurduğu Meclis Hastanesi`nin sinek avladığını okuyan doktorlar da tepki gösterdi...

Dr.Mihrihan Öztürk

TORPİL HER YERDE; Yeri geliyor günde 10 saat çalışıyoruz. Şu enflasyonda 300 milyon maaş alıyoruz. Günde 20 hastaya bakmamız gerekirken 70-80 hastaya bakıyoruz. Pekçok arkadaşımız ekonomik nedenlerle özel hastanelerde nöbet tutuyor ve evlerine ayda 7-8 defa gidebiliyor. Meclis hastanesine torpille doktor alınması beni şaşırtmadı. Çünkü yaşanan bu torpilcilik olayı yaşadığımız Türkiye`nin problemi ve her yerde karşımıza çıkıyor. Eğer hastane kullanılmıyorsa halka hizmet versin.


Opr.Dr.Gündüz Atasoylu

HAKLA AÇILSIN; Özel bir hastanede günde 10-12 saat çalışıyorum. Yeri geliyor gece, yeri geliyor haftasonu pekçok arkadaşım gibi çalışmak durumunda kalıyorum. Eğer milletvekili yakınları tarafından kullanılmıyorsa halka açılmasını öneririm.


Dr.Yıldız Akar

YURTDIŞINDA BU YOK; Meclis hastanesinin kullanılmamasını, o hastaneye yerleştirdikleri doktorlara güvenmemeleri olarak yorumluyorum. Türkiye`de pekçok alanda görülen bu kayırma ve torpil olayının sağlık alanında olmasının sonucunda nitelik de kayboluyor. Yurtdışında torpille işler yürümüyor. İnsanlar torpille bir yerlere gelmemeli. (SABAH)


Diğer Politika Haberleri