Tnsas Tansas ızmir Buyuksehir Belediyesi ıc Ve Dis Ticaret A.s. Ile Ilgili Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak ızmir Buyuksehi

Bigpara Haber
TNSAS Tansas Izmir Buyuksehir Belediyesi Ic ve Dis Ticaret A.S. ile ilgili basinda yeralan habere iliskin olarak Izmir Buyuksehir Belediyesi Baskanligi`ndan Borsa Baskanligi`nca istenen aciklamaya cevaben gelen 09.11.1998 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir.

"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Ilgi: 09.11.1998 tarih ve 4/GID-1956/AB/18577 nolu yaziniza cevaben:
Belediye Meclisimizin, 3 Mart 1998 tarihinde almis oldugu Tansas Izmir Buyuksehir Belediyesi (Sirket) sermayesinin % 29`unu temsil eden (A) grubu hisse senetlerinin satisi ile ozellestirilmesi karari halen gecerli olup daha once gerceklestirilmis olan ihalenin sonucunda ihaleyi kazanan Ortak Girisim Grubu ile yapilan sozlesme Encumenimizin 9 Temmuz 1998 tarihli karari ile feshedilmistir. Bu tarihten sonra Belediyemiz cesitli yatirimci gruplari ile gorusmeler gerceklestirmis ve muhtemel bir islem icin 16 Ekim 1998 tarihli yonetim kurulu karari ile esas sozlesme degisikliklerini Sermaye Piyasasi Kurulu onayina sunmustur. Ancak bu yatirimci gruplari ile gorusmelerin halihazirda somut bir sonucu olmayip Sermaye Piyasasi Kurulu`nun esas sozlesme degisiklikleri ile ilgili onayi beklenmektedir.
Konu ile ilgili, oldugu takdirde gelismeleri en kisa sure icerisinde tarafiniza bildirecegiz." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri