Titanic zinciri İstanbul`a geliyor

Bigpara Haber
Titanic gemisinden esinlenerek Antalya Lara`da 5 yıldızlı bir konsept otel yapan Aygün ailesi, şimdi de `Titanic` markası ile otel zinciri kurmak için harekete geçti. Aygün Grup, Titanic markası altında önce İstanbul Anadolu yakasında ardından da Berlin`de 5 yıldızlı oteller açacak.
Aygün Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, 1 Mayıs`ta Titanic Business Hotel adıyla Anadolu Yakası`nın ikinci beş yıldızlı otelini açacağız. 30 milyon euro yatırım yaptık. Açılışı Formula 1`e yetiştirdik. Renault`un pilotu Alonso ve ekibi de otelimizde kalacak dedi.
Bundan sonra Titanic markası altında 3 yıldızlı otellerinin Comfort, 4 yıldızlıların City, 5 yıldızlı otellerinin de Business konseptinde açılacağını aktaran Aygün, Şu anda Şişli`de Comfort, Taksim`de City, Kartal`da Business ve Antalya Titanic De Luxe olmak üzere zincirimizde 4 otele ulaştık diye konuştu.
Bu arada Mehmet Aygün, Hasır adı altında Almanya`da 13 restoranları bulunduğunu, bunun yanı sıra gayrimenkul şirketlerinin de olduğunu söyledi.


150 takım kampa geldi

Mehmet Aygün, Antalya Titanic otellerinde ocak-mart aylarında 150 futbol takımının, otelin toplam 6 sahasında kamp yaptığını ifade etti. Bu yıl Japonya 1. Lig takımlarının da otellerinde kamp yaptığını belirterek, Mart ayında ise aralarında Alman Milli Takımı`nın da bulunduğu 60 yüzme takımı otelimizde kalacak. Fatih Terim ve Tarkan da Antalya`ya geldiğinde mutlaka bizde kalır şeklinde konuştu.

Diğer Genel Haberleri