Terörle mücadele görüşülecek

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek`in başkanlığında bugün toplanıyor

Bigpara Haber

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek`in başkanlığında bugün toplanıyor. Saat 14.00’te yapılacak toplantıda Ankara`da bulunan bomba yüklü minibüs ile ilgili gelişmelerin ele alınması bekleniyor.

CNNTURK

Abdullah Gül`ün cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından kurulan yeni hükümette daha önce Gül`ün yürüttüğü, Terörle Mücadele Yüksek Kurulu Başkanlığı görevini Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek üstlendi.
 
Çiçek başkanlığındaki ilk toplantıya Başbakanlık Müsteşarlığına atanan Efkan Ala da ilk kez katılacak.
 
Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Işık Koşaner, Genelkurmay İkinci Başkanı Ergin Saygun ile MİT Müsteşarı Emre Taner ve ilgili bürokratların yer alacağı toplantıda, terörle mücadalede gelinen son nokta ele alınacak.
 
Ankara polisinin, dün Sıhhiye`deki çok katlı otoparkta bir minibüs içinde ele geçirdiği çok miktarda patlayıcının da kurulun gündemine gelmesi bekleniyor.
 
Son olarak Ankara Valiliği, patlayıcıların, daha önce Mersin ve Şırnak Uludere`de terör örgütü PKK`ya karşı yürütülen operasyonlarda ele geçen malzemelerle örtüştüğünü açıklamıştı.

Diğer Genel Haberleri