Tat Konserve San.a.s.`nin 18.02.1997 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu:Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili tebligi uyarinca yapilan aciklamadir. Yonetim kurulumuz 18.02. 1997 tarih ve 1997/2 sayili karari ile 1997 yilinda yapilacak yatirimlarla ilgili asagidaki kararlari almistir.
1997 yilinda Bursa/Mustafakemalpasa fabrikasinda:
a)Gelismis son teknolojiyi getirerek urun kalitesini yukseltmek ve artan talebi karsilamak uzere Aseptik ve Kutuda Kubik Domates urunu icin; mevcut 6.500 ton/yil kapasiteli Aseptik diced hattinin yerine 14.000 ton/yil kapasiteli Diced hatti yatirimi
b) Mevcut mamullerimizin ambalajinin degismesi neticesi halihazirda teneke kutuda ic piyasaya satilan urunlerin cam kavanozda ve halihazirda imalatini ilk etapta yapmadigimiz urunleri cam kavanozda dolumunu yaparak mamul gamimiza cesitlilik kazandirmak ve yeni urun olarak mayonez uretiminin yapilmasi icin 6.000 -10.000 kavanoz/saat kapasiteli kavanoz dolum ve mayonez imalat hatti yatirimi.
c)Oldukca eskimis olan mevcut hattinin yerine 9.000 sise/saat kapasiteli ketcap sise dolum hatti yatirimi, yukarida siralanan yatirimlarimizdan diced hatti yenileme, diger yatirimlar icin darbogaz giderme ve modernizasyon yatirimlari olup 1997 yili icinde yapilamsina, yatirim tesvik icin T.C. Basbakanlik Hazine ve Dis Ticaret Mustesarligi Yabanci Sermaye Genel Mudurlugu`ne muracaat edilmesine ve yatirimin butun islemlerinin ifasi icin Sirket yonetiminin yetkili kilinmasina oy birligi ile karar verildi." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri