Tarz Yazılım’dan online çözümler

Tarz Yazılım, müşterilerine yazılımları explorer veya google chrome gibi ara yüzü üzerinden “online vip çözüm” olarak sunuyor

Bigpara Haber
İş dünyasının ihtiyaç duyduğu entegre yazılımları geliştiren Tarz Yazılım, müşterilerine yazılımları explorer veya google chrome gibi ara yüzü üzerinden “online vip çözüm” olarak sunuyor.

Tarz Yazılım Teknolojik Sistemler Danışmanlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Bahadır Akca, gelişmiş ülkelerde yaygın olarak kullanılmasına karşın Türkiye’ye 5 yıl önce gelen “1C Yazılımı”, muhasebeden üretime, ithalattan, ihracata ve entegre otomasyon yazılımlarına kadar bir çok alanda kullanıldığını söyledi. 1C Ticari Yazılım programının paket program olmadığını vurgulayan Akca, bu nedenle programın müşteri isteğine uygun hale getirilebildiğini ve sektöre göre değişiklik yapılabilme imkanı verdiğini söyledi. Akca, “Ayrıca bu yazılım Türkiye piyasalarındaki birçok kurumsal firma tarafından kullanılıyor. Ve fiyat açısından diğer ticari programlardan oldukça uygun” dedi.

Yazılım, donanım ve danışmanlık hizmetleri verdiklerini dile getiren Akca, “Ticari yazılımların mobil cihazlarla entegrasyonlar konusunda yazılım geliştirme yatırımlarımıza devam ediyoruz. Bu uygulamalar sayesinde firma sahipleri ve yöneticiler şirket bilgilerine akıllı cep telefonları veya tabletlerle ulaşabiliyor” diye konuştu. kobiden.com haberine göre; Bahadır Akça, “Ticari yazılımlar ve entegrasyonlar kullanan müşterilerimiz için önce bölgemizden sonra tüm Türkiye’den ulaşılabilir, net çözümler üreten, hızlı destek hizmeti vereceğimiz bir çağrı merkezi kurmayı hedefliyoruz” açıklamasını yaptı.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri