Svgsh Sevgi Ozel Saglik Hizmetleri A.s.`nin 28.07.1999 Tarihli Gunluk Bulten`de Yayinlanan Haberine Iliskin Olarak 29. 07.1999 T

Bigpara Haber
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Ilgi: 28.07.1999 tarihli ozel durum aciklamamiz hk.
Sirketimiz ile Baymer Turizm ve Yatirim A.S. arasinda imzalanmis olan protokol ile 01.01.1998 tarihli Hasilat Kira Sozlesmesi karsilikli olarak anlasilarak feshedilmistir. Bu fesihin sonucu olarak Baymer A.S. ile aramizdaki sozkonusu sozlesme ile ilgili olarak bugune kadar akdedilen protokol ve ek protokoller ve bunlarin disinda yine ayni sozlesme ile ilgili olarak bugune kadar aramizda yapilan her turlu anlasmalarin hukumleri ortadan kalkmis bulunmaktadir.
Protokolun 2. maddesi olan yukaridaki paragraf ile Baymer A.S. `ye olan Mayis/98 Haziran/99 donemi 3.500.000 US $ + KDV kira borcumuz ortadan kalkmis olmaktadir.
Protokolun 3. maddesi olan "Sozlesme karsilikli olarak feshedilmis oldugundan isbu sozlesme ile ilgili olarak taraflarin karsilikli taahhutleri de fesih tarihi olarak bugun itibariyle sona ermis bulunmaktadir" ibaresi ile de Hasilat Kira Sozlesmesinde Sozlesmenin Baslangici, Suresi ve Sona Ermesi bendinin 4.1`nci maddesinde sozkonusu edilen kazanc kaybi tazminati da ortadan kalkmis olmaktadir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri