Shell de bonuslandı

Bigpara Haber
Garanti Bankası ve Shell yaptıkları işbirliği sonucunda ile uluslararası bir kredi kartı olan Bonus Card sahipleri Shell istasyonlarında harcama yaptıkça kazanacaklar. İmzalanan anlaşma ile müşteriler, Shell servis istasyonları, Shell Shop ve Select Cafe`lerde harcama yaptıkça `bonus` kazanabilecek ve tüm diğer mağazalarda yaptıkları alışverişler sonucunda kazanmış oldukları `bonus`lar da dahil olmak üzere, birikmiş `bonus`larını akaryakıt ve diğer ürünleri satın alırken kullanabilecekler.


77 yıldır Türkiye`de Akaryakıt sektöründe faaliyet gösterdiklediklerini ifade eden Shell Genel Müdürü Melih Türker, Garanti Bankası ile yapılan bu ortaklık sonucunda tüketicinin harcadıkça kazanacağını belirtti. Türker, bu uygulama sonucunda firmanın iş hacminin artacağına inandıklarını ifade etti. Shell Perakende Satış Müdürü Ertan Çakır ise, kasım ayında uygulamaya başlayacak olan Shell Bonus Card hizmetinin öncelikle İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde uygulanacağını belirtti. Çakır, kendi sektörlerinde ödül veren ilk kerdi kartı uygulamasını yurt geneline yaymayı hedeflediklerini söyledi.


Shell ile iş birliği doğrultusunda oluşturulan bu hizmetin 2 milyonun üzerinde müşterilerinin beklentileri, harcamaları ve hizmet tercihleri göz önünde bulundurularak yapıldığına değinen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nazif Karadere, Bireysel Bankacılık alanında katma değeri yüksek ürünleri vermede lider olduklarını iddia etti.


AMAÇ TÜKETİCİ SADAKATİ SAĞLAMAK;

Günümüzde bankaların sadece kendi çıkarları doğrultusunda bir hizmet sunmalarının yeterli olmadığına değinen Garanti Bankası Ödeme Sistemleri A.Ş Genel Müdürü Mehmet Sezgin de, tüketiciye ulaşabilmek, tüketici sadakatini sağlamak için tüketicilerin beklentilerine göre hizmet verilmesinin gerekli olduğunu söyledi. (FİNANSAL FORUM)


Diğer Genel Haberleri