Sakıp Ağa`nın mesajı hasret kokuyor

Bigpara Haber
Bir hafta önce New York`ta başarılı bir böbrek ameliyatı geçiren Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sakıp Sabancı`nın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor.

Sabancı Holding`den yapılan açıklamada doktorların, bir hafta önce ameliyat olan Sabancı`nın bir süre dinlendikten sonra tümüyle sağlığına kavuşacağını söyledikleri bildirildi.

Açıklamada Sakıp Sabancı`nın şu mesajına da yer verildi: `Allahıma şükürler olsun, her geçen gün daha iyiye gitmekte. Ama hem sağlık durumum hem de hastanenin bulunduğum odasının şartları nedeniyle telefon konuşması yapamamanın üzüntüsünü yaşamaktayım. Vatanımı, bayrağımı, ezan sesini, sevenlerimi ve sokakta beni gördüğünde sevecen bakışlarıyla bana güç veren her yaştaki vatandaşlarımı çok özledim. Allah nasip ederse vatanıma ve vefakar vatandaşlarıma iyi günlerde kavuşmak en büyük dileğim.`

Ayrıca Sabancı, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere birçok bakanın, yakınlarının, dostlarının ve vatandaşların şifa dileklerini içeren mesajlarını aldığını ancak cevap verememenin üzüntüsünü yaşadığını da dile getirdi.


Diğer Genel Haberleri