Pinar Entegre Et Ve Yem San.a.s.`nin 16.01.1997 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu:Pinar Entegre Et ve Yem San.A.S.`nin, tum merkez ve bolgeler, et ve sakatat satislarinin 01.01.1997 tarihinden itibaren Birmas Birlesik Magazalar Gida ve Tuketim Mallari Tic.A. S. tarafindan yurt icinde yapilmasi,
Sirketimiz yonetim kurulu, merkez ve bolgelerimizde halen sirketimiz bunyesinde yurutulmekte olan tum et ve sakatat urunlerinin yurticinde pazarlanmasi ve satisinin, 01.01.1997 tarihinden itibaren Birmas Birlesik Magazalar Gida ve Tuketim Mallari Tic.A.S. tarafindan gerceklestirilmesi konusunda, adi gecen firma ile bir protokol imzalanmistir. Birmas, 1988 yilindan beri Pinar Et`in et ve sarkuteri satisi konusunda faaliyet gosteren, Yasar Holding Gida Grubu icinde yer alan bir sirkittir. Konuya iliskin hukuki prosedur, personel ve satis teskilatinin devri ve diger islemler 16 Ocak 1997 tarihi itibariyle tamamlanmistir.
Bu anlasmanin amaci; Musteri portfoyunu gelistirmek; satislari arttirmak; musterilerden gelen taleplere daha iyi ve etkin cevap verebilmek ve musteri memnuniyetini maksimize etmek icin Pinar urun setimizin tek elden dagitimini yapmak, Yine ayni amaca uygun olarak; Bolge isyerlerni dever etmis, bolgedeki stoklarini, demirbaslarini, tesislerini satmis, binek araclari ve kamyonlarini kiralamis; bolgelerdeki ve merkezdeki satis teskilatini tum personeli ile birlikte devir etmistir. Pinar Entegre Et ve Yem San.A.S. olarak, urunlerimizin satisinin bu yapi icinde musteriye sunulmasi ile; Pazarlama ve satistan kaynaklanan giderlerin azaltilmasi; Satislarin artirilmasi, Verimlilikte artis ve daha dinamik bir yapi ve bu suretle karliligimizin artirilmasi hedeflenmis bulunmaktadir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri