Papağan Kids’ten çocuklara özel lezzet

Papağan Kuruyemiş, çocuklara kuruyemişi sevdirmek için yeni bir ürün hazırladı.

Bigpara Haber

Papağan Kuruyemiş, çocuklara kuruyemişi sevdirmek için yeni bir ürün hazırladı. Artık çocuklar kendileri için özel tasarlanan haftanın her günü için ayrı ayrı besinlerin bulunduğu Papağan Kids’in tadını çıkaracak. Türkiye’de bir ilki oluşturan Papağan Kids ile çocuklar ve gençler hem dengeli beslenecek hem de herhangi bir işlemden geçmemiş kuruyemişin lezzetine varacak.


Ay çekirdeğinden fındığa, fıstıktan kuru üzüme, bademden kabak çekirdeğine, yer fıstığından leblebiye kadar zengin ürün yelpazesiyle paketlenmiş kuruyemişi tüketicilerin beğenisine sunan Papağan, farklı bir ürüne imza attı. Emekçioğlu Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve üretimini Çorlu’daki tesislerinde gerçekleştiren marka, yeni ürünü ile çocukların gelişimine katkı sunuyor.  Hafta boyunca her gün ayrı ayrı tüketilmek üzere bünyesinde 7 çeşit kuruyemiş paketi barındıran Papağan Kids, çocukların dengeli beslenmesine katkıda bulunmak üzere düzenlendi. Papağan Kids, herhangi bir işlemden geçirilmemiş en doğal haliyle sunulan kuruyemişlerden oluşuyor. Papağan Kids’in içinde kuru siyah üzüm, fındık, günkurusu kayısı, Antep fıstığı, badem, ceviz, kuru erik gibi ürünler bulunuyor.

Haberin Devamı


Kuruyemişin çocukların gelişimi için çok önemli bir besin kaynağı olduğunu dile getiren Papağan Kuruyemiş Yönetim Kurulu Başkanı Kani Emekçi, “Ancak tespitlerimize göre çocuklarımız, onlara fayda sağlayacak yeterli düzeyde kuruyemiş tüketmiyor. Bunun için çocuk ve gençlerimize yönelik kuruyemiş alışkanlığı kazandırmak adına Papağan Kids’i hazırladık. Papağan Kids’in içeriğinde, sevilen ve besleyici olan kuruyemişlerden haftanın her günü için hazırlanan 7 adet paket yer alıyor” dedi.


Her gün bir avuç kuruyemiş

Haberin Devamı


Günlük tüketime uygun 20-25 gramlık paketlerden oluşturulan Papağan Kids’teki kuruyemiş çeşitleri, 7 güne yönelik aşağıdaki tüketim önerisiyle sunuluyor. Papağan Kuruyemiş, Papağan Kids ile, Türkiye’de ve sektöründe ilk kez kuruyemiş çeşitlerini çocuklara ve gençlere özel bir sunumla hazırladı. Papağan Kids paketlerinde sunulan tüm ürünler, çocukların dengeli beslenmesine katkıda bulunmak üzere düzenlendi. Hiçbir ısıl işlemden geçirilmeyen ürünler, en doğal haliyle çocuklara sunuluyor. Ayrı paketlerdeki 7 kuruyemiş çeşidiyle ilgili besin değerleri de ürün ambalajı üzerinde detaylı olarak paylaşılıyor.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri