Özilhan: Birtakım ışıklar görülmeye başladı

Bigpara Haber
TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, bu dönemde hükümet ve parlamentonun çok önemli görevleri yerine getirdiğini belirterek, Muhteşem yapısal reformlarla ilgili değişiklikler yapıldı, devam ediyor. Bunlar tamamlanırken, ülke ekonomik sıkıntıdan çıkmak için birtakım ışıklar görmeye başladı dedi.

Özilhan, Başbakan Ecevit`in ABD`ye giderken elinin güçlü olmasında fayda bulunduğunu söyledi. ABD ziyareti öncesindeki sürenin çok önemli olduğunu vurgulayan Özilhan, Programla ilgili birtakım çalışmaların yapılıp tamamlanmış olmasında fayda var dedi.

Tuncay Özilhan, Türkiye önemli bir sıkıntıdan geçiyor. Bu dönemde bu hükümet de parlamento da çok önemli görevleri yerine getiriyor. Muhteşem yapısal reformlarla ilgili değişiklikler yapıldı, devam ediyor. Bunlar tamamlanırken, ülke ekonomik sıkıntıdan çıkmak için birtakım ışıklar görmeye başladı. Tünelin ucunu... Bununla birlikte birtakım çalışmaların yapılmasıyla Türkiye`nin ekonomik sıkıntıdan çıkmasıyla birlikte tabii bunlar tekrar gündeme gelebilir diye konuştu.

Diğer Ekonomi Haberleri