Özdiloğlu İstanbul’a proje üretecek

Özdiloğlu İnşaat, İstanbul başta olmak üzere diğer kentlere yönelecek.

Bigpara Haber

Son 3 yıldır inşaat sektöründe adından sıkça söz ettiren Özdiloğlu İnşaat, Balıkesir’de 252 dairelik bir projeye hazırlanıyor.

Projenin bu yıl başlayacağını söyleyen firma sahibi Beytullah Özdil, bu çalışmanın ardından İstanbul başta olmak üzere diğer kentlere de yöneleceklerini vurguladı.

Balıkesir’deki proje hakkında  bilgi veren Özdil, “Projemizi Sındırgı ilçesinde hayata geçireceğiz. Bu yıl temel çalışmalarına başlayacağız ve konutları iki yıl içinde teslim edeceğiz. 8 bloktan oluşan projemiz yaklaşık 20 bin metrekare üzerinde kurulacak. Projenin yaklaşık bedeli ise 25 milyon TL. Bu çalışmada adımızı duyurduktan sonra, İstanbul ve diğer illere de odaklanacağız” diye konuştu.

“Balıkesir’de marka olduk ve bizi o yüzden tercih ediyorlar” ifadelerini kullanan Özdil, “Kaliteli ürünler kullanıyoruz ve müşterilerimiz dairelerin içine tadilat yapmadan uzun yıllar oturabiliyorlar. Müşterilerimizin memnun olması bizim yaptığımız işin ve sağladığımız güvenin gerçekliğini ortaya koyuyor” değerlendirmesini yaptı. kobiden.com haberine göre; yılda ortalama 70 daire teslim ettiklerini açıklayan Özdil, “Önemli olan çok daire yapıp herkese bir an önce daire satmak değil. Önemli olan yaptığınız işin doğruluğu ve yaptığınız konutlardaki kalitenin ortaya çıkması. Biz yaklaşık olarak bu güne kadar 240 daire teslim ettik. Reklamımızı müşterilerimiz yakınlarına ve tanıdıklarına yapıyor. Müşteriyi memnun etmezseniz zaten piyasadan silinir gidersiniz. Genele baktığınızda belki de insanlar hayatında bir kere daire alıyor ve biz bu insanları memnun etmek zorundayız” dedi.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri