Opet ve Ford`dan akaryakıt güvencesi

Bigpara Haber
Opet ve Ford Otosan, müşterilerine kaliteli akaryakıt güvencesi sunmak üzere yeni bir proje başlattı.

Yakıt Güvence Sistemi isimli bu yeni proje ile Opet, Ford Otosan tarafından üretilen ve ithal edilen tüm araçlar için, garanti süresi içerisinde ve akaryakıtlarını Opet istasyonlarından aldıkları sürece, akaryakıt kaynaklı bir arıza çıktığı takdirde tüm onarım maliyetlerini ücretsiz olarak karşılamayı taahhüt ediyor. Proje, bugünden itibaren satın alınacak sıfır kilometre Ford araçlarda garanti sürelerinin sonuna kadar geçerli olacak.

Ford Otosan Genel Müdürü Turgay Durak, işbirliğini duyurmak amacıyla düzenlenen basın toplantısında, müşterinin özellikle satış sonrasında yaşadığı sorunlara ilişkin çalışmalara özen gösterdiklerini söyledi. Durak, şöyle dedi: ‘‘Yakıt Güvence Sistemi sayesinde, yakıt kaynaklı oluşacak arızalara karşı müşterilerimizi güvence altına alacağız. Türkiye`de ilk defa Ford Otosan ve OPET tarafından uygulanacak olan bu sistemle, müşterilerimizin kaliteli yakıt kullanımını sağlayıp, gerekli durumlarda müşterilerimize garanti desteği verilecektir.’’

Opet Genel Müdürü Yavuz Erkut da konuşmasında, 544 Opet ve 585 Sunpet olmak üzere toplam 1129 istasyona ulaştıklarını belirtti. Yakıt Güvence Sistemi ile Ford Otosan araçların akaryakıt sistemlerinin Opet garantisi altında olacağını vurgulayan Erkut, öncelikli hedeflerinin istasyonlarında ürün ve hizmet kalitesini artırarak, tüketicinin birinci tercihi olmak olduğunu ifade etti.

Diğer Ekonomi Haberleri