Opel-Teb Factoring İşbirliği

Bigpara Haber
-Opel-Teb Factoring İşbirliği... -Teb Factorıng Otomotiv Bayi Desteği Projesi İle Opel Türkiye`nin Bayilerine Yaptığı Satıştan Doğan Alacaklarına Garantörlük Yapacak -Teb Yönetim Kurulu Başkanı Canevi: -Küreselleşmeye Uyumu ÖSS Sınavı Gibi Görüyorum

İSTANBUL (A.A) - 22.11.2000 - Opel Türkiye ve TEB Factoring, Türkiye`nin ilk otomotiv bayi desteği projesine imza attı. Proje ile TEB Factoring, Opel Türkiye`nin bayilerine yaptığı satıştan doğan alacaklarına garantörlük yapacak. Projenin tanıtımı dolayısıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan TEB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi, Türkiye`nin de diğer ülkeler gibi küreselleşmeyle uyum sürecine girdiğini belirterek, şunları kaydetti: Bu önemli bir sınav. Bu sınavda birinci adım, düşünce tarzımızı, üretim ve tüketim ile yönetim anlayışımızı değiştirmek. İkincisi ise uluslararası rekabet kavramına kendimizi alıştırmak durumundayız. 3. adımda ise Türkiye yeni ekonominin getirdiği dijital devrimi yakalayabilirlerse kaybettiği mesafenin önemli bir kısmını kazanmış olacaktır. Bu sınavı ÖSS sınavı olarak görüyorum. Bu sınavı geçtiğimiz takdirde, daha yukarıda bulunan global sınavı geçmek gerekecek.

Canevi, yeni ekonominin yeni kavramları arasında banka sektörü için en önemlisinin, itibar ve güvene dayanan imaj riski olduğunu bildirdi. Opel Türkiye ile TEB arasındaki işbirliğine de değinen Canevi, Dört dörtlük bir işbirliğidir. İçine girdiğimiz yöne döneme uygundur. İşbirliğimizin devamı gelecektir dedi. Türkiye`de faktoring sektörünün en kapsamlı projesi olan Opel Projesi, 2001 yılı için toplam 1 milyar dolar ciro hedefi bulunan Opel Türkiye`nin bu hedefi gerçekleştirmesi için önemli bir adım olarak görülüyor.

Diğer Genel Haberleri