Online özel ders

Özel ders vermek isteyenlerin online mesajlarını yayınlayan site de her konuda özel ders almak isteyenlere yardımcı oluyor

Bigpara Haber
Diyelim çocuğunuza ders aldırmak istiyorsunuz ya da siz kendinizi bir konuda geliştirmek için ders almaya karar verdiniz. O zaman ekders.com tam size göre.

Özel ders vermek isteyenlerin online mesajlarını yayınlayan site de ÖSS’ye hazırlık derslerinden ilkokul derslerine, web tasarım konularındanyabancı dile kadar her türlü ekders seçeneği mevcut. Yeni açılan bir site olduğu için bazı kategorilerde ilan verilmemiş olsa da kısa zamanda sitenin popülerliğinin artışına bağlı olarak bu sorunun ortadan kalkması bekleniyor.

İlanlarda dersi vermek isteyen kişiye ulaşabileceğiniz telefon numarasının yanısıra ders için alınacak saat başı ücret de belirtilmekte. Ayrıca ilan sahibi kişiye ekders.com’dan başvurduğunuzu belirtirseniz indirim de sizi bekliyor.

Sitede araştırma bölümünde yer alan makaleler sayesinde dersleri anlama konusundaki birçok sorununuza çözüm bulabilirsiniz. Dershaneler bölümünde ise İstanbuldaki dershaneler listesi yer almakta. Sitenin yetkilileri kısa bir süre içinde sitede bütün dershaneleri başarı oranı ve fiyatlarına göre karşılaştırma tablolarının yer alacağını belirtiyorlar

Sitede linkler arasında geçiş güçlü, soldaki ve yukardaki menü her girdiğiniz sayfadan bir diğerine geçişi kolaylaştırıyor. Sitede ayrıca bazı üniversite ve eğitim kuruluşlarına linkler bulunmakta. Sitenin inceleme bölümünde ise eğitimle ilgili bilgisayar programlarının araştırmaları var. Sitenin yardım bölümü sayesinde ise her türlü sorun ve sorularınızı e-mail yoluyla site yetkililerine ulaştırabilirsiniz.

Özel ders konusunu internette gündeme getiren site zayıf olduğunu düşündüğü konuda ekders almak isteyenleri bekliyor. (tradecnet.com)

Diğer Genel Haberleri