Öksüz: Mertlikten, yiğitlikten geri kalmam

Bigpara Haber
Telekom krizi karşısında Ulaştırma Bakanı Enis Öksüz kararlılığını gün boyunca sürdürdü. Öksüz, her şeyi Allah için, millet için, attığı imza için yaptığını belirterek, ‘‘attığım imzamı yalamam’’ dedi. Öksüz, Derviş`le önceki akşam anlaştıklarını, yöntemde uzlaştıklarını belirterek, Derviş`in bunlar olmamış gibi sabah bambaşka açıklamalar yaptığını öne sürdü. ‘‘Ne dedilerse erkekçe, mertçe yaptım. Onlardan da aynı erkekliği bekliyorum. Herhangi bir olumsuzluk içinde yeralmadım. Bundan sonra da almayacağım’’ diyen Öksüz, şöyle devam etti:


‘‘Benim bir anlaşmazlığım yok. Ne dedilerse yaptım. Erkekçe, yiğitçe, mertçe yaptım. Sözümün ve imzamın ardında durdum. Bundan sonra ne yapacaklarsa buyursunlar. Kemal bey kimi isterse getirsin.’’


‘‘Sorunu liderler mi çözecek?’’ sorusuna ise Öksüz, ‘‘Ben bilmem onları. Ben Bakan olarak üzerime düşeni yaptım’’ demekle yetindi.


Öksüz, partisinin grup toplantısında gazetecilerin Telekom kriziyle ilgili sorularını yanıtladı. Hayatında hiç problem çıkarmadığını belirten Öksüz, Telekom konusunda kendisine düşen her görevi yaptığını söyledi. Öksüz, artık konunun kendisinin dışında olduğunu kaydederek, ‘‘Beni ilgilendirmiyor’’ dedi. Öksüz şöyle konuştu:


‘‘Her imzama, her sözüme (evet) dedim. Hiçbir sözümden dönmedim. Verdiğim sözden hiç döndüm mü, imzamı yaladım mı, yalan söyledim mi? Ben mertliği hiç bozdum mu, yiğitlikten geri kaldım mı? Kalmadım.’’

Diğer Ekonomi Haberleri