Numarasını taşıyan vatandaşa şok

Numarasını farklı bir operatöre taşıyacakları gsm operatörleri öyle bir cezalandırdı ki...

Bigpara Haber

Gsm Operatörlerin Son Fatura Oyunu! Numarasını farklı bir operatöre taşıyacakları gsm operatörleri öyle bir cezalandırdı ki...

Cep telefonu kullanıcılarının Şikayetvar’ın haberine göre; numara taşımak için operatörüne başvuranların talepleri fatura kesim tarihinden sonra diğer operatöre iletiliyor. Numarasını taşıdıktan sonra kesilen son faturadan haberi olmayanlar ya yüksek fatura ya da icra şoku yaşıyor.

Numarasını farklı bir operatöre taşıyanların şikayetlerine dikkat. Gsm operatörleri kendilerinden vazgeçerek farklı bir operatöre geçen abonelerine öyle bir oyun oynadı ki. Numarasını taşımak isteyenler taleplerini operatörlerine bildirdiler.

TÜM GSM TARİFELERİNİ KARŞILAŞTIRMAK İÇİN TIKLAYIN...

Operatörleri numaranın taşınması gereken operatöre fatura kesim tarihinden sonra işlemi bildirdi. Böylece farklı operatöre geçen kullanıcı eski operatöründen aylar sonra gelen yüksek fatura hatta icra ile adeta şaşkına döndü.

Uzmanlar cep telefonu kullanıcılarını uyararak “Numara taşıma azami 6 günde gerçekleştirilmelidir. Bu süreyi geçirmeden numara taşıma işleminizin yapıldığından emin olun” dedi.

Numara Taşıma Hakkında Bilinmesi Gerekenler;

-Numara taşımak için geçmek istediğiniz operatöre başvurmanız yeterlidir. Gerekli işlemleri yeni operatörünüz sizin adınıza gerçekleştirir.

-Başvuru formu ile kimlik bilgileriniz başvuru işlemi için yeterlidir.

-En fazla 6 gün içerisinde geçiş işlemi tamamlanır.

-Yeni operatörünüz size yeni bir SIM kartı verir. Ancak SIM kartınız işlemlerinizin tamamlanması ardından aktif hale gelir.

-Numara taşıma işleminizin tamamlandığı ve SIM kartınızın aktif olduğu zaman bilgisi size SMS ya da e posta ile yeni operatörünüz tarafından bildirilir.

-Faturalı hatlar ön ödemeli hatlara ya da tam tersi ön ödemeli hatlar faturalı hatlara taşınabilir.

-Eski operatörü ile taahhütnamesi olanlar da numara taşıma işlemi yapabilirler. Ancak söz konusu taahhütnamede yer alan yükümlülüklerin ayrıca yerine getirilmesi gerekebilir. 

Diğer Genel Haberleri