Nthol Net Holding A.s.`nden Basinda Yeralan Habere Iliskin Olarak Borsa Baskanligi`nca Istenen Aciklamaya Cevaben Gelen Yazisi A

Bigpara Haber
"Konu: 14.10.1998 tarihli Hurriyet Gazetesi`nde "Kriz Net Holding ile Lapis`in yolunu birlestirdi" baslikli haber ile ilgili 14.10.1998 tarih ve 4/GID/1819/AB/17094 sayili yaziniza iliskin aciklamadir.
Dunyada yasanmakta olan kuresel kriz, ulkemizde de etkilerini giderek hissettirmeye baslamis, ozellikle onumuzdeki yillarda turizm sektorundeki etkileri ve alinmasi gereken onlemler konusunda, sektorde yer alan Lapis ve Net Grubu arasinda gorus alis verisinde bulunulmustur.
Sektorde yer alan her iki gruba ait magazalarin daha ekonomik ve rasyonel isletilmesi amacina yonelik olarak alinmasi gereken onlemler konusunda gorusmeler yurutulmekte olup, taraflar arasinda bugunku tarih itibari ile haberde sozu edilen guc birligine yonelik herhangi bir sozlesme akt edilmemis, Net Grubuna bagli magazalarin herhangi birisinin kapatilmasi da sozkonusu degildir. Bu konuda gerek Holdingimiz gerekse Net Grubu sirketlerinin yonetim kurullarinca herhangi bir karar alinmamistir. Anilan gruplar arasinda, krizin sektore olabilecek etkileri ile alinmasi gereken onlemler konusunda karsilikli gorus alis verisi ve muzakereler devam etmekte olup, kamuya aciklanmasi gereken bir husus soz konusu oldugunda gerekli aciklama yapilacaktir. Anilan gazetede yer alan haberin aciklamalarimiz isiginda degerlendirilmesini bilgilerinize sunariz." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri