Net Holding A.s. Ve Net Turizm Tic.ve San.a.s. Ile Ilgili Olarak Muflis Marmara Bankasi A.s. ıflas ıdaresi`nden Borsa Baskanligi`n

Bigpara Haber
"Ilgi:25.09.1997 gun, 4/GID-1616/BG/15003 sayili aziniz. Muflis Marmara Bankasi A.S. kredi borclularindan Net Sirketler Toplulugu`na bagli firma ve kefillerinin 02.06.1997 tarihi itibariyle Iflas Idaremizce hesaplanan borclari ve Istanbul Ticaret Mahkemelerinden alinan IHtiyati Haciz Kararlarina iliskin bilgiler asagidaki listede gosterilmekte olup, konuya iliskin aciklamalarimiz asagidadir:
1)Soz kounsu ihtiyati hacizlere gerekce gosterilen kredi borclarinin dayanagi Genel Kredi Sozlesmeleri, ihtarnameler ve ekleri ilgili Mahkeme dosyalarinda bulunmaktadir.
2)Anilan firmalardan Teras Turizm Yatirim ve Isletme A.S. ve kefilleri aleyhinde alinan ihtiyati haciz karari, borcun icra dosyasina odenmis olmayisla hukumsuz kalmistir.
3)Alinan ihtiyati haciz kararlarina istinaden Tapu Dairelerine gonderilen tezkereler ile bankalara gonderilen 89/1 haciz ihbarnamelerinin cevaplari beklenmektedir.
4)Asya-Net Turizm San.ve Tic.A.S., Tavas Hali Uretim ve Satis Merkezi A.S. ve Galeri Istanbul Hali San.ve Tic.A.S. hakkinda alinan ihtiyati haciz kararlarina borclularca itiraz edilmis olup, ilgili Mahkemelerce durusma acilmistir.
5)Icrai hacizlere henuz gecilmemis olup, gelismeler hakkinda tarafiniza ayrica bilgi verilecektir. (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri