Mzhld Egpro Mazhar Zorlu Holding A.s.`nin 12.01. 2000 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
12 Ocak 2000 tarihli Yonetim Kurulu karari ile; Sirketimizin sermayesine %38.74 oraninda (Menkul Kiymetler Hesabinda izlenenler haric) istiraki bulunan Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.S. ile Deceuninck Plastics Industries N.V./Belcika firmasi arasindaki stratejik ortakligin gerceklesmesi nedeni ile Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.S. sermayesini temsil eden sirketimizin sahip oldugu paylardan tedavulde bulunmayan 54.000. 000 adeti (Sirket sermayesinin %20`si) herbiri USD 0.074862 fiyattan Deceuninck Plastics Industries N.V.`ye devredilecektir.
Hisselerin devrine iliskin bedel Deceuninck Plastics Industries N.V.`nin Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.S. nezdinde yaptigi/yaptirdigi inceleme ve audit sonucu her iki firma arasinda belirlenmistir. Satis bedeli Yabanci Sermaye Mevzuatina iliskin prosedure paralel olarak pesin tahsis edilecektir. Bahse konu satistan saglanacak kar sermaye arttiriminda kullanilacaktir.
Yukarida belirtilen satistan sonra Sirketimizin Ege Profil Ticaret ve Sanayi A.S.`deki payi % 18.74 olacaktir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri