Mypac, teneke kutu içecekleri 'hijyen' garantisine aldı

Mypac Bursa Nilüfer Bölge Distribütörü Kubilay Genç, Yıl sonu satış hedefinin 100 bin adet kapak olduğunu belirtti

Bigpara Haber

kobiden.com'dan Zehra Oruç'un haberine göre; yapılan araştırmalara göre, günümüz hızlı tüketim şartlarında tüketicinin ne yediğini bilmesi kadar, yediğinin hijyen standartlarını bilmesi de önem taşıyor. Almanya merkezli Mypac, yüzde 100 hijyenik olduğu bilimsel olarak ispatlanan 'hijyenik kutu kapağı' ürünü ile içecek sektörüne yeni bir soluk kazandırdı. Yaklaşık 10 yıldır Almanya'da faaliyette olan Mypac Sistemleri AŞ, 2015 Haziran itibari ile Bursa'da da hizmet vermeye başladı.
 
Teneke kutuların mikrop saçan 10 ürün arasında yer aldığını ve kötü koşullardaki depolarda uzun süre kalması nedeniyle tüketicinin ölümüne dahi sebep olduğuna vurgu yapan Mypac Bursa Nilüfer Bölge Distribütörü Kubilay Genç, Mypac'in geliştirdiği ürünlerin bu sıkıntıyı giderdiğini belirtti. Genç, "Anlaşma yaptığımız firmaların depolarına gidiyor, tüm teneke kutuları kolilerden muntazam şekilde çıkarıyoruz. Bu iş için özel olarak üretilen ve TC Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı dezenfektanlar ile teneke kutu temizleniyor" dedi.
 
Yıl sonu satış hedefinin 100 bin adet kapak olduğunu belirten Genç, "Bursa'nın yanı sıra İstanbul, Ankara, Denizli, Düzce, İzmir, Kayseri, Mersin, Samsun ve Sakarya'da distribütörlük yürütülüyor" dedi.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri