Mustafa Koç: Topluluğumuzun devamı güvence altında

Bigpara Haber
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, Tahmin ediyorum öyle bir yapı oluşturduk ki bundan sonraki kuşaklarda Koç Topluluğu`nun devamı güvence altında dedi.

Koç, Aile Şirketleri Danışmanlığı tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Aile şirketleri Forumunda konuştu. Dünyada ve Avrupa`da 4`üncü nesilden sonra dağılan çok sayıda aile şirketi örneği olduğunu ifade eden Koç, Onun için günümüz şartlarında bir takım gerçekleri kabullenmek gerekir diye konuştu. Tedbir alındığı takdirde müesseselerin devamını sağlamanın daha kolay olacağını belirten Koç, şöyle devam etti:

Biz çok şanslıydık. Çünkü Vehbi Bey çok ileri görüşlü bir insandı. O zamanın şartları içerisinde bile uzak görüşlülüğünü gösterip kurumsallaşmaya daha 50`li yıllarda önem verdi. Biz de tabii ki o kültür içerisine yerleştik. Ondan sonra da danışman şirketlerle bunu biraz daha sağlam temellere oturttuk diyebilirim. Tahmin ediyorum öyle bir yapı oluşturduk ki, bundan sonraki kuşaklarda Koç Topluluğu`nun devamı güvence altında.

Diğer Genel Haberleri