Mteks Metemteks Tekstil San. Ve Tic. A.s.`nin 07.12. 1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu: Hafta sonu Ekonomist ve Borsa Market dergisinde Sirketimiz hakkinda cikan yazilar hk.
Ortaklik konusu hakkinda hergun sirketimiz degisik kanallar tarafindan aranmakta ve bilgi telep edilmektedir. Halka acik bir sirket olmamiz sebebiyle, boyle bir gelisme olmasi durumunda yapilacak ilk isin bunu IMKB`na bildirmek olacagi konusu medya mensubu arkadaslara iletilmis ve bu konuda hassasiyetimiz bildirilmistir. Bu haftasonu "Ekonomist" dergisinde en dogru ifade yer almistir. Yeniden yapilanma surecindeki Metemteks 2000 yilinda yabanci ortaklik ile buyumeyi gundemine almistir.
Yapilan resmi bir gorusme yoktur. Yurtdisi ziyaretlerimizde, tanisikligimiz olan ve is yaptigimiz firmalardan biri ortaklik konusunda bahis acmis, onlara iyi niyet mektubunu gondermeleri ve bunu IMKB`na bildirmemizin ardindan gorusmelerin resmi olarak baslayabilecegi iletilmistir. Boyle bir durumda kurumunuza aciklama yapilarak gizlilik anlasmasi imzalanacak ve due diligence calismasi baslayacaktir.
Bu gelismeler yaklasik dort ay once olmasina ragmen elimize bir "niyet mektubu" ulasmamistir. Ancak borsamizin gosterdigi performans ve degisken ulke sartlariyla, yabanci sirketlerin Metemteks`e olan ilgisinin yeniden canlanacagini umuyoruz. Konuyla ilgili bir "niyet mektubu" elimize ulastigi ve ya resmi gorusmeler basladiginda kurumunuz durumdan derhal haberdar edilecektir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri