Mrshl Marshall Boya Ve Vernik Sanayii A.s.`nin 19.06. 1998 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir.
Marshall Boya ve Vernik Sanayii A.S. tarafindan uretilip, satisi ve pazarlamasi yapilan Standox (Herberts GmbH lisansi ile uretilip, yine Herberts GmbH ile yapilan dagitim anlasmasi cercevesinde pazarlanan) ve Marshall markali oto tamir grubu urunlerimizin, uretim, satis ve pazarlamasinin devredilmesi hususunda, Herberts GmbH ile Herberts Sanayi Boyalari Sanayi ve Ticaret A.S. ile gorusmelere baslanmistir.
Marshall Boya ve Vernik Sanayii A.S. tarafindan ithal edilip satisi ve pazarlamasi yapilan oto tamir grubu ile ilgili yardimci malzemelerin ithalat, fason uretim, satis ve pazarlamasinin devredilmesi hususunda, Herberts Gmbh ile Herberts Sanayi Boyalari Sanayi ve Ticaret A.S. ile gorusmelere baslanmistir.
Marshall Boya ve Vernik Sanayii A.S.`nin %48.75 oraninda hissedari bulundugu Herberts Sanayi Boyalari Sanayi ve Ticaret A. S.`ndeki, bu hisselerin satisi hususunda Herberts GmbH ve Uzunyol Holding A.S. ile gorusmelere baslanmistir. Devredilecek islerin ve hisselerin degeri karsilikli gorusmeler neticesinde belirlenecektir. Tum islemlerin bir aylik bir sure icerisinde tamamlanacagi dusunulmektedir. Konular ile ilgili gelismeler etap etap tarafiniza bildirilecektir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri