Modern Postacılık Kazandırıyor

Bigpara Haber
İş, iletişim, hizmet konularında faaliyet gösteren Amerikan Mail Boxes Etc. ve Türkiye`den Communication Center franchise (isim hakkı) vererek yayılacaklar. Böyle bir işletmeye ortak olmanın bedeli de 50 bin ile 70 bin dolar arasında değişiyor.


Francising yoluyla yayılacak bu iki şirketin faaliyet alanı ise hayli geniş. Kargodan kiralık posta kutularına, web uygulamalarından film tabına kadar bir çok iletişim, hizmet konularında faaliyet gösteren şirketlerin kar marjı da yüzde 40`lara kadar çıkıyor. Türkiye genelinde yayılmayı planlayan firmaların franchisee`lerden (isim hakkı alan) isteği de belli düzeyde yatırım potansiyeline sahip olmanın dışında servis sektörüne yatkınlık, bölgede tanınma, yeniliklere adaptasyon gibi konularda sıralanabilir. İsim ve sistemi kullanma hakkını veren firmalar bir çok desteği de beraberinde sunuyorlar. Teknik destek, mağaza iç / dış dekorasyon planları, eleman seçimi ve eğitimi, denetim, ekipman ve ürün standartları ile bunların en uygun şartlarda satın alınmaları veya kiralanmaları, pazarlama ve halkla ilişkiler, ortak reklam gibi destekleri hem CC ve hem de Mail Boxes Etc. sunuyor. Bunun yanında CC bilgisayar destekli muhasebe sistemini de veriyor.

FAALİYET KONULARI;

Kiralık posta kutuları
Adres bankası, zarflama, paketleme ve postalama
Kurye ve kargo
Bilgisayar destekli telefon servisi
Hareketli haberleşme
İnternet servisleri (Abonelik ve Web uygulamaları)
CD / Multimedya (Paket servis, donanım ve yazılımlar)
Pratik servisler (Fotokopi, ciltleme, film tabı vb.)
Yukarıdaki faaliyet konuları iki şirketin de portföyünde bulunuyor. Şirketler farklı bir çok faaliyeti de ürün portföylerinde bulunduruyor. (MİLLİYET)

Diğer Girişim Haberleri