Miles & Miles`ta ihale yenileniyor

Bigpara Haber
Türk Hava Yolları, Miles & Miles kredi kartı ihalesini ulaşılan rakamı yeterli görmediği için yenileyeceğini açıkladı

Türk Hava Yolları Anonim Ortaklığı`nın Yolcu Programı Miles & Miles üyelerine sunduğu kredi kartı ihalesi iptal edildi. THY`den Borsa`ya gönderilen açıklamada, kredi kartı ihalesinin, ulaşılan rakamın yeterli görülmemesi nedeniyle iptal edilip yenilenmesine karar verildiği belirtildi.

570 bin üyesi var

THY ile Garanti Bankası arasında yapılan bir protokol ile Shop&Miles kredi kartı için Ekim 2000`de ortaklığa gidildi. Anlaşmaya göre THY`nin sık uçuş yapan yolcuları için de Miles&Miles kartları çıkarıldı. 562 bin 876 üyesi bulunan Miles&Miles programıyla, yolcular THY`nin yanı sıra anlaşmalı diğer havayollarıyla seyahat ettiklerinde ekstra miller ve değişik avantajlar kazanıyor.

Açıklamada, THY`nin 2003 ve 2004 yılları için SPK mevzuatı ile Uluslararası Muhasebe Standartları`na göre bağımsız dış denetim ve bağımsız sınırlı denetim hizmetinin, yapılan ihale sonucunda DRT Denetim Revizyon Tasdik Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş`ye yaptırılmasına karar verildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, Ortaklığın Genel Müdür (Ticari) Yardımcısı Gürol Yüksel ve Genel Müdür (Mali) Yardımcısı Sertaç Haybat`ın bugün (dün) itibariyle emekli olacaklarına dair kuruma dilekçe verdikleri de bildirildi.


Diğer Genel Haberleri