Mil Kart yine `Bom bili bili`

Bigpara Haber
Türk Hava Yolları, `mil` veren kredi kartı programında ihaleyi bir yıl için 20 milyon dolarlık teklif götüren Garanti Bankası`na verdi

Türk Hava Yolları`nın `mil` veren kredi kartı ihalesinde ipi Garanti göğüsledi. THY`nin ilkini iptal ettiği ihalenin ikincisine sadece Garanti Bankası katıldı. Yıllık anlaşma için 20 milyon dolarlık teklif veren Garanti Bankası, 3 yıl daha THY ile ortak `mil` programını sürdürecek.

Türk Hava Yolları, Miles and Miles üyelerine sunduğu hizmetleri verecek bankayı belirlemek için 3 Temmuz günü açtığı ihaleyi, ulaşılan rakamı yeterli görmediği için iptal ederek, yenilenmesine karar vermişti. İlk ihalede Akbank, Garanti Bankası, Finansbank, Denizbank, Yapı Kredi Bankası ve Koçbank THY`ye teklif vermişti. İhalenin açıklanmasının ardından Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, Garanti ve THY işbirliği ile doğan Shop&Miles programının olgunluk dönemine eriştiğini belirtti.

Yalnızca turistik amaçlı seyahatlerin değil, son dönemlerdeki yoğun ticari ilişkilerinin de uçuş trafiğini artırdığını söyleyen Sezgin, Shop&Miles`la biriktirilen uçuş millerinin iş seyahatleri için de tercih ediliyor olması, programın işlevselliğini gösteriyor dedi.

Ekim 2000`de hizmete sunulan Garanti Shop&Miles ile bugüne kadar biriktirilen 3.6 milyar uçuş mili karşılığında, 234 bin iç hat, 175 bin Avrupa ya da 70 bin Amerika uçak bileti hakkı kazanıldı. Bu arada Garanti`nin yapılan 3 yıllık anlaşmanın süresini 5 ile 8 yıla çıkarılması için görüşmeleri sürdürdüğü belirtiliyor.

Diğer Genel Haberleri