Mıgrs Migros Turk T.a.s.`nin 08.10.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir. "kon.

Bigpara Haber
u: Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 sayili Tebligi uyarinca yapilan aciklamadir. Sirketimizin 1 Ekim 1999-31 Aralik 1999 tarihleri arasinda Kocbank-Migros isbirligi ile yapilacak kampanyanin esaslari asagida belirtilmistir.
- 1 Ekim 1999 tarihinden yil sonuna kadar 300 Milyon TL ve uzerinde harcama yapan Migros Club Kart sahiplerine 50`ser adet, Migros Club Visa Kredi Karti sahiplerine 100`er adet Migros hisse senedinin Kocbank A.S. tarafindan verilecegi Migros tarafindan duzenlenen Migros Club reklam kampanyalari ile duyurulacaktir.
- Bankanin on hazirliklarini yapmasi icin yil sonuna kadar 300 Milyon TL`yi asacak musteri sayisi tahmini kampanya suresince Kocbank`a verilecektir.
- Kampanyanin sonuclanmasinin ardindan en gec 12 Ocak 2000 tarihine kadar hakeden musterilere ait ad, soyad ve adres bilgileri Kocbank A.S.`ye teslim edilecektir.
- Kocbank, Istanbul Menkul Kiymetler Borsasi`ndan hisse senedi alimina bu listelerin tesliminden sonra baslayacak ve listedeki her musteri icin birinci paragraftaki adetlerde Migros hisse senedi satin alacaktir. (Gerek goruldugu takdirde Kocbank hisse senedi alimlarini musterinin adina da yapabilecektir.)
- Satin alinmis hisse senetleri musteriler adina acilacak yatirim hesaplarina en gec 1 gun icinde kaydedilecektir.
- Hisse senetleri hesaplarina kaydedilen musterilerin yatirim hesap belgeleri kendilerine bildirilecektir. "(IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri