MGK Hükümete Burnunu Soksun

Bigpara Haber
Türkiye`nin elden gittiğini iddia eden Yıldırım, `MGK her şeye burnunu sokuyor, buraya da burnunu soksun. Bu işi beceren 15 - 20 bakan oluştursun` dedi


İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Mehmet Yıldırım, Türkiye`nin kötü yönetildiğini, ekonominin de kötüye gittiğini savunarak, Milli Güvenlik Kurulu`na (MGK) hükümete müdahale çağrısında bulundu. İTO`nun 2001 iş programı ve bütçe görüşmelerinde konuşan Yıldırım, Demokrasilerde çareler var. Alternatifler sunulur, çok zorlanırsak milli koalisyon yapalım dedi. 37 bakanın çok fazla olduğunu da savunan Yıldırım, şöyle konuştu: Türkiye`de MGK var. Eften püften şeylerle uğraşacağına Türkiye gidiyor, ekonomisi gidiyor. Kardeşim her şeye burununu sokuyor, tamam buraya da burnunu soksun. Desin ki `arkadaşım beceremediniz, siz şöyle parlamentoda durun, biz bu işi beceren 15 - 20 tane bakan oluşturalım`. Bu ülkenin buna ihtiyacı var.


ECEVİT EVDE KAHVE İÇSİN

Başbakan Bülent Ecevit`i de eleştiren Yıldırım, Nice zirvesinde çekilen aile fotoğrafında görünmemesini, Ne kadar güçlü bir Başbakanımız var ki fotoğraflarla sığmıyor diye değerlendirdi. Yıldırım, Ecevit`in yaşını da eleştiri konusu yaparak, şöyle devam etti: Neredeyse Avrupa bize Başbakan’a işkence yaptığımız için dava açacak. Evinde huzurla oturması gereken adamı zorla, illa başbakanlık yapacaksın diyorsun. Bırak gitsin, evinde karı - koca kahve içsin. (MİLLİYET)

Diğer Politika Haberleri