Metrekare, yeni dönem başlatıyor

metrekare.com, güçlü girişim sermayelerinin inancını kazanarak, yatırım desteği aldı.

Bigpara Haber

metrekare.com, Earlybird Venture Capital ve Aslanoba Capital gibi güçlü girişim sermayelerinin inancını kazanarak, yatırım desteği aldı.

Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun üç arkadaş; Serhat Karahan, Halil Akın ve Arda Bayındır’ın kurduğu, emlak alma, satma ve kiralama desteği sunan seri ilan sitesi metrekare.com, Earlybird Venture Capital ve Aslanoba Capital gibi güçlü girişim sermayelerinin inancını kazanarak, yatırım desteği aldı. Site, emlak sektöründe devrim yaratmaya hazırlanıyor.

Türkiye’deki ilk yatırımı metrekare. com olan Earlybird Venture Capital’in ortağı Cem Sertoğlu, “İçinize sinen bir kiralık ofis ya da satılık daire bulmak oldukça zor ve uzun bir süreç. Sitemiz yenilikçi çözümleriyle bu süreci kısaltıyor. Fikre ilk duyduğumuz andan itibaren inandık ve bu konuya destek olmaya karar verdik. Çok cazip ve akılcı bir yatırım oldu” dedi. Kiralık daire, satılık ev ya da ofis arayanlara konum ve semt hakkında ayrıntılar sunan site, fiyat karşılaştırmaları ve bölgelerin ulaşım, okul, çevre gibi özellikleriyle ilgili bilgiler veriyor.

Diğer Sektör Haberleri