Maden sahaları özelleştiriliyor

Eti Holding, muhtelif illerdeki toplam 19 adet maden sahasının ruhsat haklarının 3.şahıs veya şirketlere devrini yapmak üzere ihaleye çıktı

Bigpara Haber
Eti Holding A.Ş Genel Müdürlüğü, muhtelif illerdeki toplam 19 adet maden sahasının ruhsat haklarının 3.şahıs veya şirketlere devrini yapmak üzere ihaleye çıktı.

İhale, 24 Temmuz 2003 tarihinde saat 14.00´de Eti Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü´nde yapılacak. İstekliler ihaleye ait teknik dokümanları, Ankara Sıhhıye´deki Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü Satın Alma Dairesi Başkanlığı Maden Hakları ve İşletmeler Dairesi Başkanlığı ile İstanbul ve İzmir Alım Satım Müdürlüklerinden, her dosya için ayrı bedel ödeyerek temin edebilecekler. Teknik şartnameye göre hazırlanacak teklif mektupları ise ihale günü, ihale saatine kadar Eti Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü Genel Evrak Servisi´ne verilecek. Müdürlük tarafından devri yapılacak toplam 19 adet maden sahasının, bulundukları iller ve maden isimleri şöyle:

´´Adana (krom), Adıyaman (maden bakır), Antalya (barit, krom), Bursa (volfram, krom), Elazığ (fluorit, bakır), Hatay (krom), İzmir (civa, antimuan, perlit), Malatya (bakır), Muğla (alüminyum, diasporit, zımpara), Nevşehir (diatomit), Siirt (bakır, çinko, pirit).´´ Eti Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, daha önce de muhtelif illerdeki 14 adet maden sahasının ruhsat haklarının, 3. şahıs veya şirketlere devrini yapmak üzere ihale açmıştı. (A.A.)

Diğer Ekonomi Haberleri