Led ışıklı kent estetik dubasına ilgi yoğun

Kentes Yapı, ürettiği dekoratif led ışıklı kent estetik dubasına olan ilgiden memnun

Bigpara Haber

Kayserili Kaymet Grup firması Kentes Yapı, ürettiği dekoratif led ışıklı kent estetik dubasına olan ilgiden memnun.

Firma iç piyasada bilinirliğini artırırken ihracat için de çalışmalara başlamış durumda.

Ankara’da 2012 yılında kurulu olan firmada 10 kişilik ekibin geliştirdiği ve patenti alınan Kentes markalı dekoratif led ışıklı kent estetik dubası ağırlıklı yerel yönetimler tarafından kullanılıyor.

Hem kentlerin estetiğinin sağlandığı hem de enerji tasarrufu sağlamasıyla çok güzel talepler aldıklarını ifade eden Kentes Yapı Yönetim Kurulu Başkanı  Metin Sönmez, “ Ankara, İstanbul, Kocaeli gibi illerde çeşitli projeler aldık. Artık kentlerde belediyeler alt yapı işini bitirip, üst yapıya odaklandılar. Bu üretimimizi öncelikle iç piyasaya vermek ve bilinirliliğimizi artırmak istiyoruz. Ürünlerimizi ihracata da gönderdik. Irak’a da küçük çapta bir iş yaptık. Komşu ülkelerde yaptığımız iş için potansiyel var.  Bu yönde Pazar araştırmalarımız ve fuar katılımlarımız var. Kent estetik dubası üretimimiz enerji dostudur,  20-30 adet duba bir ampul kadar enerji harcıyor  ” diye konuştu.

Firmalarının 10 milyon TL’lik ciroları olduğunu bildiren Sönmez, “Üretim şeklimiz seri değil talebe göre. Kamuya özel projeler geliştiriyoruz, ancak özel sektörden büyük çaplı işler gelirse alırız.  Belediyelerin  yaptıkları parklarda bu dubalar sayesinde spor yapan insanlar kaç metre yürüdüklerini ve koştuklarını da öğrenebilecekler. Ayrıca cephe aydınlatma işlerini de yapıyoruz” dedi.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri