Koyts Koytas Tekstil Sanayi Ve Ticaret A.s.`nin 21. 12.1999 Tarihli Yazisi Asagiya Cikarilmistir.

Bigpara Haber
"Konu: Kayyim`lik gorevindeki gelismeler ve organ eksikliginden dolayi sirket denetim kurulu uyeleri (denetci) atanmasina iliskin ozel durum aciklamasidir.
Nazilli 1. Asliye Hukuk (Ticaret) Mahkemesince Sirkete Kayyim olarak Necdet Izgu atanmis bulunmaktadir. Ancak bu kisi sonradan, eski yonetimin ve sirketin borclarinin tahsilatinda kandi mal varliginin tehlikeye girecegi iddiasiyla istifa etmis ve yerine ayni mahkeme tarafindan 09.12.1999 tarihinde "Usul ve Yasaya Uygun Gorulmeyen Istifanin Reddine" karari verilmistir. Daha sonra Kayyim Necdet Izgu avukatlari araciligiyla 1999/320 Esas 1999/353 Karar Sayili dosyanin temyizini istemislerdir. Koytas hissedarlari tarafindan organ eksikligi bulunan sirkete denetim kurulu uyesi atanmasi talepli 14 Aralik 1999 gunlu Nazilli 2. Asliye Hukuk Mahkemesince sirketimiz ortaklarindan ve Koytas Hissedarlari Irtibat Komitesi Uyelerinden Erol Gumustas ve Hasan Yayli, sirkete mahkemece denetci olarak atanmistir.
Konu Sermaye Piyasasi Kurulu baskanligi`na da bildirilmistir. Olabilecek her turlu gelisme derhal Borsaniz Baskanligina ivedilikle yazili olarak bildirilecektir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri