KOSGEB kuruluşunun 24. yılını kutluyor

KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, kuruluşunun 24. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Bigpara Haber
KOSGEB Başkanı Mustafa Kaplan, KOSGEB`in kuruluşunun 24. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Mustafa Kaplan mesajında şu ifadelere yer verdi; "Kobi ve girişimcilerin istikrarlı ve hızlı bir şekilde büyümesi amacıyla 20 Nisan 1990`da kurulan KOSGEB, destek verdiği ilk günden bu yana aynı istek ve heyecanla başarılı çalışmalarını sürdürmektedir. Toplumun refah seviyesine katkıda bulunan, sosyal yapıyı güçlendiren ve ülkemizin rekabet gücünü arttıran girişimcilerimizin başarısında harekete geçirici rolü üstlenen KOSGEB`in önemi her geçen gün artmaya devam etmektedir.

DÖVİZ KURLARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

2009 yılında kanunda yapılan değişiklik ile imalat sanayisinin yanı sıra ticaret ve hizmet sektöründeki kobileri de hedef kitlesine dahil eden KOSGEB, sayısız kobi ve girişimcinin yanında yer alarak onlara azim ve sabırla yürüdükleri başarı yolunda rehberlik etmektedir.

TÜM KONUT KREDİLERİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Takım çalışmasının her geçen yıl daha da önem kazandığı günümüz piyasalarında bu kadar kapsamlı destekler KOSGEB ailesinin özverili çabaları sayesinde sağlanmaktadır. İdari Başkanlığımızın kurulmasında ve bugünlere gelmesinde emeği olan herkesi şükran ve saygıyla anıyor, bütün mesai arkadaşlarıma katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. dinamikkobi.com.tr haberine göre; bu vesileyle, KOSGEB`in 24.kuruluş yıldönümünün ülkemize ve kobilerimize nice başarılar ve yenilikler getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Diğer Sektör Haberleri