Koçtaş, 42. mağazasını Adana`da açtı

Koçtaş, Türkiye`deki 42. mağazasını Adana`da açtı. Ali Koç mağaza açılışında selfie pozu verdi

Bigpara Haber
Yapı dekorasyon mağazası Koçtaş, Türkiye`deki 42. mağazasını Adana M1 Merkez Alışveriş Merkezi`nde açtı.

Açılışta konuşan Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Adana`daki ilk mağazalarını yaklaşık 3 yıl önce açtıklarını, bugün de 8 bin metrekarelik ikinci mağazalarını hizmete sunduklarını belirtti. Koç, Biz, Koçtaş olarak sadece Ankara, İstanbul, İzmir gibi metropollere değil, tüm Anadolu`ya yayılmayı seçtik. Şu an 21 şehirdeyiz. Ülkemiz geliştikçe, gerçek potansiyeline kavuştukça Koçtaş mağazaları da ülke genelinde yayılacak. Adana`da sadece Koçtaş olarak bulunmuyoruz, Koç Topluluğu olarak 8 şirketimizin 267 bayisiyle Adana`da mevcuduz diye konuştu.

DÖVİZ KURLARINDAKİ SON DURUM İÇİN TIKLAYIN...

Bu yıl Adana`da ikincisi düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı`na da değinen Koç, karnavalın, Adana`nın tanıtımı ve markalaşması açısından önemli olduğunu, önümüzdeki yıllarda katılımın daha da artacağını tahmin ettiğini kaydetti.

Koç Topluluğu`nun bazı sosyal sorumluluk projeleri de yürüttüğünü vurgulayan Koç, bu projeler hakkında bilgi verdi. dünya.com haberine göre; konuşmasının ardından Koç, davetliler ile mağazanın açılış kurdelesini keserek müşteriler ve çalışanlarla sohbet etti.

Diğer Şirket-Haberleri Haberleri