Koc Holding A.s.`nin Borsa Baskanligi Tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:vııı, No:20 Sayili Ozel Durumlarin Kamuya Acikla

Bigpara Haber
Koc Holding A.S.`nin Borsa Baskanligi tarafindan Sermaye Piyasasi Kurulu`nun Seri:VIII, No:20 Sayili ozel durumlarin kamuya aciklanmasina iliskin Tebligi`nin "Olagandisi Fiyat ve Miktar Hareketleri" baslikli 4. maddesine istinaden istenen aciklamaya cevaben gonderdigi 02.03.1998 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir.

"Ilgi:IMKB`nin 2 Mart 1998 tarih ve 3423 sayili yazisi. Yonetim Kurulumuz 14.07.1995 tarihinde, sirketimiz hisse senetlerinin Turkiye disinda uluslararasi piyasalarda yatirimcilara muhtemel arz islemlerine hazirlik amaciyla degerlendirme calismalarina baslanilmasi kararini vermis ve bu karar ayni tarihte SPK Baskanligi ve IMKB Baskanligi`na bildirilmisti. O tarihten bu yana muhteme arz ile ilgili teknik calismalar surdurulmekle beraber yetkili kurullarimizca arza iliskin miktar, fiyat, zaman ve yontem konularinda herhangi bir karar alinmamistir. Bu konularda karar alindiginda durum Baskanliklarina bildirilecektir. Bu cercevede hisse senetlerimizin fiyat ve miktar hareketlerini etkileyebilecek tarafimizdan bilinen kamuya aciklanmamis ozel bir durum bahis konusu degildir." (IMKB BULTEN)

Diğer Genel Haberleri