KOBİ'ye en fazla krediyi İş Bankası ulaştırıyor

KOBİ müşterilerimizin, nakdi krediler toplamı 36.7 milyar TL

Bigpara Haber



Sektördeki ticari kredi oranının yüzde 69.4 olduğunu belirten İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Suat İnce, Toplam kredilerimizin ise yüzde % 72'si ticari krediye ayırıyoruz. Bu da esnafa, tüccara, sanayiye verdiğimiz desteğin açık bir göstergesidir. Diğer taraftan KOBİ kredileri özelinde bakıldığında, 2014 Mart sonu itibariyle, KOBİ müşterilerimizin, nakdi krediler toplamı 36.7 milyar TL'dir dedi.

PAZAR LİDERİ


Pazar payı incelendiğinde de ise KOBİ kredilerindeki %12.9 olan pazar payının %12.5 olan nakdi kredi payının da üzerinde olduğunu açıklayan İnce, Bu durum da KOBİ'lerin finansmanına verdiğimiz önemin ayrı bir göstergesidir diye konuştu.

Haziran ayı itibariyla yurt çapında 1.316 şube ağına ulaştıklarını aktaran İnce, Ülke genelinde 25 adet Bölge Satış Müdürlüğümüz ile müşterilerimizin yanında ve hizmetindeyiz şeklinde konuştu.

Yakın zamanda Esnafa Destek Kredisi Kampanyası düzenlediklerini belirten İnce şöyle konuştu: Bu kampanya kapsamında esnafların kısa süreli ve düşük miktarda ihtiyaç duyacakları finansman ihtiyacını karşılıyoruz. Böylece, cazip faiz oranları ve avantajlarla kredi desteği sağlanıyor. Bu kampanyamız ile peşin komisyon tutarlarına ve vadeye göre farklı uygun faiz oranlarından faydalanmak da mümkün. Yazar Kasa POS temini esnasında olası finansman ihtiyaçlarının karşılanması için özel fırsatlar sunduklarını ekleyen İnce, Belirli bir POS işlem hacmi taahhüdü karşılığında, Yazar Kasa POSların bedelini karşılıyoruz dedi.

Diğer Bankacılık Haberleri