KOBİ'ler TEB'le büyüyor

TEB KOBİ'lere bilgi ve danışmanlık desteği de sağlıyor

Bigpara Haber



TEB KOBİ'lere sadece kredi ürünleri ve finansman desteği sunmakla kalmıyor, bilgi ve danışmanlık desteği de sağlıyor. KOBİ Nerede TEB Orada sloganıyla her kanaldan KOBİ'lere ulaşarak onları rekabette güçlendirecek bilgiyi ücretsiz vermeyi hedefliyor.

Sahada KOBİ'lerle doğrudan temas kuran TEB KOBİ Akademi ile konusunda uzman profesyonellerin il il gezdiğini belirten TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, KOBİ'lerin büyüme ve gelişme süreçlerinde kritik önemi olan konularda özel eğitimler ve atölye çalışmaları düzenliyoruz dedi. Bugüne kadar, 46 ilde 86 etkinlikle 21 binden fazla iş insanına ulaştıklarını açıklayan Boz, İller ve sektörlere özel Gelecek Stratejileri Konferansları düzenliyoruz. Sektör bazlı gelişim haritaları oluşturarak sektör temsilcileri ve il yönetimlerine sunumlar yaptık şeklinde konuştu.

2008 yılında kurulan TEB Kamu Finansmanı uygulamasına dair açıklamalar yapan Boz şöyle konuştu: TEB Kamu Buluşmaları'yla ülkemizin gelişiminde önemli rol üstlenen yerel yönetimler ve yöneticilerinin gelişimine odaklandığımız TEB Kamu Buluşmaları'nı farklı illerde düzenlemeyi sürdürüyoruz. Şubelerdeki müşteri temsilcilerinin 2 yıllık özel bir eğitimden geçirilerek İş Yönetimi Danışmanı olduklarını açıklayan Boz, Temsilciler finansman ve üretim yönetimi, yurt içi ve yurt dışı satış pazarlama konularında uzmanlaştırılıyor. Bugüne kadar 400'ü aşkın TEB KOBİ Danışmanımız bire bir görüşmelerle 2000'den fazla işletmeye analiz raporu hazırladı diye konuştu.

ÖZEL YAYINCILIK

KOBİ'lere yönelik hazırlanan ilk internet televizyonu TEB KOBİ TV'yle ilgili bilgiler veren Boz, Pek çok farklı meslek grubuna yeni iş fırsatları, yurtdışı pazarlar, mevzuat değişiklikleri gibi konularda bilgi veriliyor. Profesyonel kadrosuyla KOBİ'lere özel odakta yayıncılık yapan TEB KOBİ TV, 7 bine varan zengin haber arşivi ve haberleriyle sektörde tematik konularda yayın yapan diğer örnekler arasında öne çıkıyor dedi.

Diğer Bankacılık Haberleri