KOBİ stajı dönemi

Akbank, KOBİ’lerin de bankada staj yapmasına olanak verecek.

Bigpara Haber

KOBİ bankacılığında yeni bir dönem başlatan Akbank, bu alanda çalışan 1500 kişilik ekibine esnaf yanında staj yaptıracak. Banka KOBİ’lerin de bankada staj yapmasına olanak verecek.

KOBİ’lere yönelik çıkarılan KOBİ Kart’ın duyurulduğu basın toplantısında konuşan Akbank KOBİ Bankacılığı’ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, esnafa yönelik çalışmalarını “Esnaf  Kardeşliği” altında sürdürdüklerini söyledi.

Ticari kredi kartta

Oğuz, “Esnaf Kardeşliği, hizmet anlayışımızın en yalın ve samimi ifadesi. Tüm ürünleri bu kardeşlik duygusuyla esnafın hayatını kolaylaştırmak için geliştiriyoruz. Bu anlayışla da esnafımız için ‘Olduğunda Öde Kredisi’nden sonra şimdi de ‘KOBİ Kart’ı sunuyoruz” dedi. ekonomi.milliyet.com.tr haberine göre; Oğuz, esnafın nakit akışının çok düzenli olmadığını kaydederek, dolayısıyla her an krediye ihtiyaç duyabildiklerini dile getirdi.
Oğuz, Türkiye genelinde yaygınlaşacak esnafın yanında staj uygulamasına ilişkin şöyle konuştu:

“Müşterilerimizin işyerine giderek esnafımızla bir arada zaman geçirmenin, müşteri, banka, tedarikçi açısından esnafın günlük döngüsünü anlamanın, esnafın gündeminde olan konuları kavramanın, varsa yaşanan sıkıntı ve sorunlarını bilmenin, ticaret mantığı ve anlayışını yerinde görerek öğrenmenin çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Esnafın faaliyet gösterdiği işin dinamiklerini iyi anlamak gerekiyor. Nakit akışını, karlılığını, kendi dinamiklerini anladığımız zaman onların ihtiyaçlarına daha uygun ürün, hizmet ve çözümler sunuyoruz. Bu nedenle esnaf stajları sırasında esnaftan öğrenerek geliştireceğimiz yeni ürünler ile hayatlarını kolaylaştıracağına inanıyoruz.”
KOBİ Kart sahipleri, şubeye gitmeden istedikleri zaman 7 gün 24 saat Akbank ATM, Direkt İnternet ve “444 23 23” KOBİ hattından taksitli ticari kredilerini kullanabilecekler. KOBİ Kart, Axess Business ticari kredi kartının sahip olduğu tüm özellikleri kapsayacak, yurtiçi ve yurtdışında kullanılabilecek.

Diğer Bankacılık Haberleri