KOBİ`lere Business PC ile yeni çözümler

Bigpara Haber
Datateknik ve Microsoft işbirliğiyle hazırlanan Exper Leader Business PC kampanyası KOBİ`lere en son teknolojilerin yanı sıra uygun maliyetli yeni bir çözüm sunuyor.


Datateknik tarafından kurumsal pazara yönelik olarak geliştirilen Exper Leader PC ile Microsoft`un iş kullanıcılarına yönelik işletim sistemi Windows 2000 ve uygulama seti Office 2000 Small Business Edition bir araya gelerek Exper Leader Business PC KOBİ`lerin hizmetine sunuldu. Düzenlediği kampanyalarla kurumsal ve kişisel bilgisayarlarını PC kullanıcılarının hizmetine sunan Datateknik, şimdi de Exper Leader Business PC`yi KOBİ`lerin ve tüm kurumsal çalışanların hizmetine sunuyor. Datateknik ve Microsoft işbirliği ile hazırlanmış olan Exper Leader Business PC; III 800 Mhz hızı, 128 MB SDRAM`lık üstün performansıyla, 20 GB UATA - HDD`lik depolama kapasitesi ile Microsoft Windows 2000 ile Office 2000 Small Business Editon yazılımlarıyla iş hayatının tüm ihitiyaçlarını en çabuk ve en doğru bir şekilde kaşılıyor.

Datateknik ve Microsoft`un beraber başlattığı kampanya ile KOBİ`lerin bilgisayar altyapılarını sağlamakla kalmayıp, çözüm ortakları ile vereceği yazılım ve danışmanlık hizmetleri ile KOBİ`lerin dünya ile rekabet edebilecek üretime kavuşturulması hedefleniyor. (FİNANSAL FORUM)


Diğer Girişim Haberleri