KOBİ`lere Barter Fırsatı

Bigpara Haber
BarteRingTAKAS A.Ş. küçük işletmeler (KOBİ) için sanal bilgi bankası açtı. KOBİ`ler, bu sanal bilgi bankası sayesinde hem mallarına yeni alıcılar buluyor hem de ticaret dünyasının hangi yönde seyrettiğini izleyebiliyor.


BarteRing TAKAS A.Ş., kurduğu web siteyle KOBİ`lere ebarter imkanı sağlıyor. Türkiye`nin veya Dünyanın öbür köşesinde biri sizin ürettiğiniz malı almak istiyor. Bu bilgiye erişebilmek artık çok kolay. BarteRingTAKAS A.Ş. küçük işletmelere bu bilgi akış sistemine katılmak için bir sanal bilgi bankası açtı. Pazarlamak istenen mal veya hizmet nakit ödemenin yanısıra takas edilebilecek muhtemel ürünler bildirilerek BarteRing sistemine veriliyor. Bu bilgiler
barteringshop.com sitesindeki foreintrade ve exportimport sayfalarında görücüye çıkıyor.


KOBİ`ler, modern ticari çöpçatanlık olan barter organizasyonu sayesinde hem mallarına yeni alıcılar bulmakta hem de ticaret dünyasının hangi yönde seyrettiğini izleyebiliyor. www.barteringshop.com sitesi küçük işletmelere personel yükü getirmeden onlar adına işi takip edecek bir bilgi bankası sistemi işlevini görüyor. Sisteme verdiğiniz bilgiler sadece yayınlanıp sessiz bir şekilde birilerinin onları bulmasını beklememekte, eğitimli BarteRing müşteri danışmanlarının çalışmasıyla muhtemel bütün alıcıların dikkati çekilerek müşteriler uyarılmakta ve böylece ticaret harekete geçiriliyor. Sitenin foreigntrade sayfalarında yabancı barter organizasyonlarından gelen arz ve taleplere yer veriliyor ve exportimport sayfalarında da abonelerin yurt dışından ithal etmek istediği veya yurt dışına ihraç etmek istediği ürünler tanıtılıyor.


Bu sayfalar sayesinde bütün dünyadaki barter organizasyonları Türkiye ile hangi sektörlerde ticaret yapabilabileceğini kolayca öğreniyor. Sistem sayesinde Uzak Doğu`daki bir barter organizasyonuna akşamüstü çektiğimiz bir email`in cevabı ertesi gün sabah bilgisayarınızda sizi bekliyor. Barter organizasyonlarının son yıllarda dünyada başarılı olmasının sebebi kaliteli müşteri danışmanlarının satılacak ürünü bir profesyonel pazarlamacı gibi büyük bir hızla son noktaya kadar taşımasından geliyor. (FİNANSAL FORUM)

Diğer Girişim Haberleri